PEKARNA
Na temeljih stoletnih receptov Rustjeve hiše vam danes v Pekarni nudimo le najboljše, kar premore spoj tradicije z modernimi pristopi. Vsak grižljaj je popoln spoj hrustljave skorjice, mehke sredice in polnega, rustikalnega okusa.

Panin 60 g

Koruzna pogača
Kruh odlikujejo poln okus koruze, kompaktna struktura sredice in dolga svežina. Dodana je še pšenična bela moka in koruzni zdrob. Izdelek je primeren za vegane.

Hlebec s semeni
Hlebec je pripravljen iz pšenične, polbele, polnozrnate in ržene moke. Že videz pokaže, da se s semeni ni skoparilo: skorja je bogato posuta z bučnimi, sončničnimi, lanenimi in sezamovimi semeni. Primeren je za vegane.

Ajdov kruh
Kakovostne sestavine in visoka vsebnost ajdove moke so skrbno zapečene v ajdov kruh z mehko sredico in hrustljavo skorjo. Izdelek je primeren za vegane.

Beli hlebec s svinjsko mastjo
Pšenični kruh, narejen iz pšenične bele moke in dodatkom svinjske masti. Skrbno izbrane sestavine dajejo kruhu poseben okus in daljšo svežino.

Črni hlebec z drožmi
Hlebec je pripravljen iz pšenične črne moke, po daljšem postopku z domačimi drožmi, kar mu daje bogat okus.

Pirin polnozrnati hlebec
Pirin hlebček vsebuje pirino polnozrnato moko in pšenični pirin drobljenec. Njegova glavna prednost je vsebnost lahko prebavljivih beljakovin. Primeren je za vegane.

Cimetova rolica
Puhasta cimetova rolica iz kvašenega testa, nadevanega s cimetom in rozinami, ki se med peko prepojita z maslom in ustvarita bogat, aromatičen okus.

Ajdovska paštakrema
Ajdovska paštakrema je naša posebnost z dolgoletno tradicijo. Izdelujemo jo s pravo kuhano jajčno vaniljevo kremo, ki je ujeta med dve plasti hrustljavo zapečenega listnatega testa.

Rolica z mandlji in rozinami
Slastna sladka rolica je narejena iz kvašenega testa, nadevana z mandlji in rozinami, ki se med peko prepojijo z maslom ter ustvarijo mehko, sočno in aromatično sredico.

Rustjeva sladka žemlja
Legendarna sladka Rustjeva žemlja: puhasta, z nežno sredico in rahlo zapečeno skorjica, po vrhu pa premazana s sladkim prelivom, ki se kar stopi v ustih.