DOŽIVLJAJSKI CENTER
Kulinarična delavnica Najboljši pustni krofi
Kulinarična delavnica, Najboljši pustni krofi z Julijano Krapež
Na delavnici se bomo naučili priprave kvašenega testa za krofe in vseh trikov za najboljše (in tudi najlepše – s pravim venčkom!) krofe. Kako pripravimo najbolj puhaste krofe? Zakaj je pomembno, kako jih obrnemo, ko jih damo v olje? Koliko časa jih moramo cvreti, da bodo pravilno zapečeni in bo okoli nastal lep venec? Nadevali jih bomo z marmelado, Julijana pa bo poskrbela za še nekaj idej, kako jih lahko napolnimo ali prelijemo, da ustvarimo povsem drugačne, gurmanske krofe.
Datum: 25. februar, 18-21 h
Cena: 40 eur na osebo (v ceno je vključena ena pijača)
Zagotovite si svoje mesto, pišite nam na email: prostordozivetij@rustjevahisa.si
Za udeležbo je nujna predprijava, saj je število mest omejeno.
Za delavnico omogočamo tudi možnost nakupa in koriščenja darilnega bona Rustjeve hiše kruha. Več informacij na prostordozivetij@rustjevahisa.




O mentorici
Julijana Krapež je vrhunska kuharska mojstrica, ki se je marsikdo spominja še iz
oddaje Gostilna išče šefa. Je pristna Ajdovka, svoje prvo profesionalno kuharsko znanje je
pridobivala na dvorcu, kasneje pa ga je več let izpolnjevala v restavraciji, ki se ponaša z
Michelinovo zvezdico. Zadnje leto kraljuje v kuhinji gostilne Podfarovž v Vipavi, kjer s svojimi
kreacijami, ki vključujejo predvsem lokalne sestavine, navdušuje goste iz vse Slovenije.